Η Εταιρια

Loading
loading..

thecompanyH εταιρία ΑΦΟΙ ΚΛΕΙΝΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. ιδρύθηκε από τον Πέτρο και τον Γρηγόρη Κλεινόπουλο το έτος 1990 με κύριο αντικείμενο εργασιών ρουλεμάν τσιμούχες και υδραυλικά  φρένα.
Στη συνέχεια το 1994 η εταιρεία προσπαθώντας να βελτιώσει της υπηρεσίες της  προς τους πελάτες  που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή Ασπρόπυργου Ελευσίνας  ξεκινά το πρώτο της υποκατάστημα με έδρα την 28η Οκτώβριου 28 στον Ασπρόπυργο. Έως το έτος 1998 η εταιρεία εξυπηρετούσε με τον πλέον γνωστό και γρήγορο  τρόπο τους πελάτες της με έδρα την Μελενίκου 3 σε ένα χώρο 80 μ2.

Για την καλύτερη και πιο αποτελεσματική  λειτουργία της εταιρίας, το έτος 1998 μεταφέρθηκε στην οδό Χαλκιδικής 37 σε ένα χώρο 250 μ2. Η διαρκώς αυξανόμενη γκάμα προϊόντων και η συνεχής προσθήκη νέων αντιπροσωπειών  καθιστούσε δύσκολη την λειτουργία της εταιρίας στον ίδιο χώρο.

Από τον Οκτώβριο του 2008 η εταιρία μας Αφοι Κλεινόπουλοι Ο.Ε. έχει μεταφερθεί στις νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην Αθήνα στην οδό Κίμωνος 18 σε ένα χώρο που καλύπτει 650 μ2. Χαρακτηριστικό της εταιρίας μας είναι η άψογη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της χρησιμοποιώντας την άριστη τεχνογνωσία που κατέχει για τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει.

After Market

Η εταιρεία μας στον χώρο του After market αντιπροσωπεύει επώνυμους οίκους όπως:


 

Ακολουθώντας πάντα την τεχνολογική ανάπτυξη δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο web site για την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της  Αφοι Κλεινόπουλοι Ο.Ε., μέσω του οποίου θα ενημερώνεστε για τεχνικά θέματα και θα πραγματοποιείτε λήψη και εκτέλεση των παραγγελιών σας.

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background